Private

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin auctor, sem ac volutpat congue, velit turpis pulvinar eros, accumsan bibendum quam lectus non elit. Duis at nulla tincidunt, dapibus metus eget, tincidunt tortor. Pellentesque quis scelerisque augue, et malesuada est.

TAGDÆKNING – EN TILLIDSSAG

Et utæt tag kan hurtig resultere i mere alvorlige skader på tagkonstruktionen. Fugt i spær og lægter kan brede sig, og hvis først råd og svamp får fat, skal der store reparationer til. Derfor er det en god idé at undersøge tagdækningen og foretage eventuelle reparationer i tide.

Moderne tagdækning med tagpap er både en sikker og elegant løsning. Men den skal udføres af erfarne fagfolk.

Alfa-Crafts har mange års erfaring i tagpap løsninger. Vi tilbyder uforpligtende, seriøs rådgivning og godt udført tagdækning med garanti.

Vores speciale er renovering af flade parcelhustage. Står der vand på taget kan vi anbefale en løsning med isoleringskiler, som leder vandet til afløb. Garage / carport tage renoveres fra dag til dag.

Vi tilbyder som gratis service at tjekke jeres tag og give jer en rapport over eventuelle skader og mangler. Og vi giver samtidig et uforpligtende tilbud på reparation eller nydækning med tagpap.

Ring til os i dag på telefon 27 32 44 94 og bestil et gratis eftersyn af jeres tag. Du kan også sende bestillingen som mail andersl@alfa-crafts.dk

NYT TAG ELLER TAGRENOVERING AF DET EKSISTERENDE?

Har taget på dit hus set bedre dage og trænger det til en udskiftning? Frem for straks at betale i dyre domme for et splinternyt tag, kan det være værd at undersøge mulighederne for renovere på det eksisterende tag.

Mange gange kan de eksisterende materialer nemlig genbruges, og de kan i samspil med nye materialer blive fundament for et helt nyt tag, som din husstand vil få glæde af i mange år fremover.

Hos Alfa-Crafts har vi specialiseres os i tagrenovering til en rigtig god pris. Ring gerne til os for at høre nærmere og få et godt og uforpligtende tilbud på, hvad det skal koste dig, at få os til at stå for tagrenovering af taget på dit hus.

Vi har mange års erfaring med at renovere tage og lave beslægtede opgaver, herunder montering af ovenlys, dækning af lister og diverse andre opgaver, der relaterer sig til tagrenovering.

Du kan derfor altid regne med et godt resultalt, når du lader Alfa-Crafts stå for din tagrenovering. Vi involverer dig i hele processen og sørger altid for at overholde alle aftaler og leveringstider, så du trygt kan passe hverdagen, imens vi passer på dit tag.

Som en ekstra sikkerhed giver vi altid enten 10 eller 15 års produktgaranti på vores tagrenoveringer, så du kan være sikker på at have et godt og stærkt tag – også næste år, året efter og langt ud i fremtiden.