Professionelle

Tagdækning - professionelle - billede af tag

Tagdækning og stålmontage er vores kernekompetencer. Vi har omfattende viden og bred erfaring på netop dette felt inden for byggesektoren.

Vi har gennem årene udført en lang række tagentrepriser på større såvel som mindre byggerier, herunder på fabriksbygninger, lagerlokaler, institutioner, boligkomplekser, carporte med videre. Alle vores opgaver udføres naturligvis af faguddannede folk.

Tagdækning med tagpap er i dag en løsning af høj kvalitet med lang holdbarhed og stor sikkerhed for tæthed, men det er en opgave for fagfolk. Hos Alfa-Crafts finder du dygtige tagdækkere og en professionel samarbejdspartner.

Vi får en meget stor del af vores opgaver i samarbejde med landsdelens øvrige håndværkerfirmaer. Derfor prioriterer vi dette samarbejde meget højt. Vi lægger vægt på, at en aftale er en aftale, og at levere den rette kvalitet til tiden og til den bedste pris – uanset opgavens størrelse.

Vi giver gerne et fast tilbud på tagdelen på dine byggeprojekter. Nyt såvel som renovering. Vi går også gerne i licitationer med dig som underleverandør.

Kontakt os

Firmainfo